Преди да се премине към изработката на уеб сайта, се създава проект, който да бъде изцяло съобразен с нуждите на бизнеса Ви от една страна и Вашите лични предпочитания от друга.
Проектът включва:
- уточняване на съдържанието и неговото разделяне на отделни вътрешни подстраници;
- избор на графични изображенията - може да предоставите Ваши снимки, които да бъдат обработени, ако това е необходимо или да оставите ние да намерим подходящи;
- изработка на уникално лого /ако вече имате такова, може да го предоставите/;
- уточняване на главно меню, подменюта и линкове, специфична функционалност;

Ако проектът бъде одобрен от Вас /като може да предпочетете друга цветова гама или различно разположение на отделните елементи/ се пристъпва към същинската изработка на уеб сайта.
Към всеки уеб сайт се създава админ панел за управление на съдържанието. Достъпът до него е с парола, а интерфейсът е лек и интуитивен. След като сайта е готов, в рамките на час - два /в удобно за вас време/ се провежда обучение за работа с админ панела.

В обявените цени е включен абонамент за хостинг и домейн за една година. Ако обаче Вие вече имате такъв, то от крайната цена тази сума ще бъде приспадната.
Сайта ще бъде регистриран във всички по-важни търсачки, добавен в уеб директории, като главните принципи на SEO оптимизацията /преминиване по бързо в челните резултати от търсене по ключова дума в търсачките/ се прилагат още по време на изработка /OnPage SEO оптимизация/ .

Услуги

 • Едно от нещата, към които най-много се стремим е

  Професионален дизайн

  Ние се стараем да подредим съдържанието на Вашия уеб сайт така, че хем да е достатъчно, хем да може потребителят бързо и лесно да се ориентира до необходимата информация.

 • Ние знаем как да пренесем

  Вашите креативни идеи в интернет

  Имате работещ бизнес или идеи за такъв - разкажете ни за тях и ние ще Ви предложим как да ги пренесете в интернет пространството

 • Валиден код

  на Вашия уеб сайт

  Валидният скрипт не означава само, че уеб страницата отговаря на критериите на google, но валидният код помага на роботите по-бързо и по-точно да индексират съдържанието.

 • Едно от най-важните неща за Вашия нов сайт е

  Напълно респонсив /адаптивен/ уеб дизайн

  Респонсив дизайнът без съмнение е нещо значимо в последно време.
  Предлагаме Ви уеб дизайн с оптимален и добре изглеждащ вид, подходящ за гледане през различни устройства.

 • Проектиране на уеб сайт

  и поддръжка

  Ще Ви дадем предложения за начина, по който ще изглежда Вашия сайт и какво да включва. По Ваше желание ще ви предложим договор за поддръжка на вече готовия уеб сайт

Уеб дизайн от Сузара дизайн студио

Дизайнът на даден уеб сайт трябва да е ефективен, за да остане в съзнанието на потребителите и да ги накара да се върнат повторно.

А кое прави сайта ефективен:
- това е неговата уникалност и лесна използваемост. Ако сайтът е различен, то той ще бъде запомнен. От друга страна това е начина, по който той изглежда – дали ще е претрупан с графики, мигащи и движещи се обекти, хаотично разположен текст и бутони или структурата на всички тези елементи ще е такава, че хем съдържанието да е достатъчно, хем да е така структурирано, че да може потребителят бързо и лесно да се ориентира и да достигне до необходимата информация. Добрата използваемост на сайта създава чувство на удовлетвореност.

За това се ръководим от стремежа да създаваме удобни и лесни уеб сайтове, с приятен и задължително уникален дизайн!